9R 490Traktor

  • 539 LE (396 kW) maximális motorteljesítmény (ECE-R120)
  • 13,6 literes 6 hengeres motor
  • 20,9 t és 3,912 m tengelytáv
  • Opcionális HydraCushion™ mellső híd felfüggesztés és ActiveSeat II a prémium komfort érdekében

Páratlan sokoldalúság

Tapasztalja meg a gigantikus teljesítményt annak leguniverzálisabb formájában. Ez a strapabíró univerzális gép akár 691 LE maximális teljesítménnyel is kapható. A JD14 motor stabil megbízhatósággal és még jobb üzemanyag-hatékonysággal büszkélkedhet, és a 9R esetében ez az erő egyenesen a talajon érvényesül. Az opcionális HydraCushion™ mellső híd felfüggesztés kiküszöböli a kerékpattogást, így nem kell visszavennie a gázt, amikor a teljesítmény a határokat feszegeti.

Jellemzők

Vessünk egy pillantást az egyes funkciókra, amelyek kimagasló élményt nyújtanak a 9R sorozat üzemeltetésekor.

Hatékony teljesítmény és erőátvitel

Hatékony teljesítmény és erőátvitel

Használja ki a 13,6 l-es JD14-motor teljes körű megbízhatóságát és kiváló üzemanyag-takarékosságát, és kezelje hatékonyan a hatalmas teljesítménytartalékokat és az akár 2954 Nm-es nyomatékot az e18™ hajtóművel.

9-es sorozatú fülke – Az Ön kedvenc helye

9-es sorozatú fülke – Az Ön kedvenc helye

Élvezze a G5Plus Command Center és a számos kényelmi funkció előnyeit, mint például: az integrált Apple Car Play & Android Auto-val rendelkező 6,5"-os érintőképernyős rádiót, a 6.1-es hangzásrendszert, valamint az opcionális szellőztetéssel masszásfunkcióval szerelt Active Seat II ülést.

Az automatizálás következő szintje

Az automatizálás következő szintje

Érjen el még magasabb szintű termelékenységet az AutoTrac, a változó mennyiségű kijuttatás (VRA), a szakaszvezérlés, a AutoTrac Turn Automation automatikus táblavégi forduló, az AutoTrac Implement Guidance passzív munkagépirányítás, az AutoPath nyomvonal dokumentálás és ismétlés, valamint MachineSync gépszinkronizálás és adatmegosztás precíziós alkalmazások segítségével.