9RT 590Traktor

  • 649 LE (477 kW) maximális motorteljesítmény (ECE-R120)
  • 13,6 literes 6 hengeres motor
  • 20,6 t és 2,947 m tengelytáv
  • AirCushion légrugós felfüggesztés mely kiváló talajkövetést és kényelmes üzemeltetést biztosít.

Hatékony vontatás egyenletlen talajon

Ha a hatékony egyenes vonalú vontatás a prioritás a 9RT verhetetlen. Az AirCushion kétoldali független felfüggesztés biztosítja a hevederek stabil futását és csillapítja az alváz lengéseit még egyenletlen talajviszonyok esetén is. A 9RT csúszó kormányzású járószerkezete révén méretéhez képest kiváló manőverezéssel rendelkezik.

Jellemzők

Vessünk egy pillantást az egyes funkciókra, amelyek kimagasló élményt nyújtanak a 9RT sorozat üzemeltetésekor.

Hatékony teljesítmény és erőátvitel

Hatékony teljesítmény és erőátvitel

Használja ki a 13,6 l-es JD14-motor teljes körű megbízhatóságát és kiváló üzemanyag-takarékosságát, és kezelje hatékonyan a hatalmas teljesítménytartalékokat és az akár 2723 Nm-es nyomatékot az e18 hajtóművel.

9-es sorozatú fülke – Az Ön kedvenc helye

9-es sorozatú fülke – Az Ön kedvenc helye

Élvezze a G5Plus Command Center és a számos kényelmi funkció előnyeit, mint például: az integrált Apple Car Play & Android Auto-val rendelkező 6,5"-os érintőképernyős rádiót, a 6.1-es hangzásrendszert, valamint a 340 mm-es rugóúttal rendelkező AirCushon járószerkezet felfüggesztést.

Az automatizálás következő szintje

Az automatizálás következő szintje

Érjen el még magasabb szintű termelékenységet az AutoTrac, a változó mennyiségű kijuttatás (VRA), a szakaszvezérlés, a AutoTrac Turn Automation automatikus táblavégi forduló, az AutoTrac Implement Guidance passzív munkagépirányítás, az AutoPath nyomvonal dokumentálás és ismétlés, valamint MachineSync gépszinkronizálás és adatmegosztás precíziós alkalmazások segítségével.