9RX 540Traktor

  • 594 LE (437 kW) maximális motorteljesítmény (ECE-R120)
  • 13,6 literes 6 hengeres motor
  • 24,6 t és 4,154 m tengelytáv
  • 914 mm-es hevederszélességgel akár 6,7 m2 felfekvőfelület és mindössze 0,42 kg/cm2 talajnyomás

Maximális területteljesítmény!

Teljesítményének, a járószerkezet kialakításának és a különböző pótsúlyozási opcióknak köszönhetően a 9RX mindent biztosít a maximális vontatási teljesítmény eléréséhez a talaj kímélése mellett. Felfekvőfelülete akár 119%-al nagyobb mint a kerekes és 42%-al nagyobb mint a kéthevederes modellváltozatoké. Maximális vonóerő nagy terhelés esetén is íven történő munkavégzéskor és bakhátképződés nélküli táblavégi fordulók a talajkímélés érdekében. A keskeny szállítási szélességnek, a 40 km/h maximális sebességnek és a 4 pontos fülkerugózásnak köszönhetően gyorsan és hatékonyan mozog szántóföldek között.

Jellemzők

Vessünk egy pillantást az egyes funkciókra, amelyek kimagasló élményt nyújtanak a 9RX sorozat üzemeltetésekor.

Hatékony teljesítmény és erőátvitel

Hatékony teljesítmény és erőátvitel

Használja ki a 13,6 l-es JD14-motor teljes körű megbízhatóságát és kiváló üzemanyag-takarékosságát, és kezelje hatékonyan a hatalmas teljesítménytartalékokat és az akár 2954 Nm-es nyomatékot az e18 hajtóművel.

9-es sorozatú fülke – Az Ön kedvenc helye

9-es sorozatú fülke – Az Ön kedvenc helye

Élvezze a G5Plus Command Center és a számos kényelmi funkció előnyeit, mint például: az integrált Apple Car Play & Android Auto-val rendelkező 6,5"-os érintőképernyős rádiót, a 6.1-es hangzásrendszert, valamint a 4 pontos felfüggesztéssel rendelkező fülkerugózást.

Az automatizálás következő szintje

Az automatizálás következő szintje

Érjen el még magasabb szintű termelékenységet az AutoTrac, a változó mennyiségű kijuttatás (VRA), a szakaszvezérlés, a AutoTrac Turn Automation automatikus táblavégi forduló, az AutoTrac Implement Guidance passzív munkagépirányítás, az AutoPath nyomvonal dokumentálás és ismétlés, valamint MachineSync gépszinkronizálás és adatmegosztás precíziós alkalmazások segítségével.