Eredeti John Deere LED lámpák


Tökéletesen illeszkedik

Tudta, hogy az eredeti John Deere LED-es lámpák nem csak erősebbek, hanem energiahatékonyabb is, mint a halogénlámpák? Természetes fénytechnikai hatásfokuknak köszönhetően Ön többet láthat és nem fárad el a szeme, miközben hosszabb az akkumulátor és a generátor élettartama.

LED lámpák

Energiahatékonyság, amely fényesen ragyog

Kínálatunkban különböző fénytechnikai hatásfokú (lumen) LED-ek szerepelnek, hogy kielégítsük a fénytechnikai hatásfokkal és a költségekkel kapcsolatos egyéni igényeket. A legerősebb 3000 effektív lumen teljesítményű fényszórók a szélességet és a minőséget tekintve felülmúlják a gázkisüléses lámpákat, miközben maximálisan fényesen és tisztán világítanak, kevesebb akkumulátor-fogyasztás mellett.
Ezt kell tudni a LED-es lámpákról: Számos utángyártott lámpát nagyon magas lumenteljesítménnyel reklámoznak. Ezek a számok gyakran csak a LED-es lámpa nyers vagy elméleti maximális fényteljesítményét tükrözik, mivel az effektív lumenértékük nagyon alacsony.
A tényleges fényteljesítmény a lámpa normál használata közben mért pontos érték. A John Deere lámpákat besorolták mind nyers, mind pedig tényleges lumenteljesítmény szerint, így az értékek pontosan összehasonlíthatók. A John Deere LED-es lámpái mindig a legnagyobb teljesítményt nyújtják Önnek a pénzért.

 • John Deere LED-es lámpák - az Ön John Deere berendezéséhez készültek

   

  Kétféle LED-es lámpa kapható:

  – A közvetlen csere LED-es lámpákat úgy alakították ki, hogy tökéletesen illeszkedjenek az eredeti halogénlámpák helyén. Az egyszerű “plug n play” telepítés révén Ön a világítás magasabb szintjére léphet.

  – Állványos LED-es lámpák a gépen különféle helyeken felszerelhetők, ahol kiegészítő világításra van szükség.

  LED

Kapcsolódó témák

click-and-collect

Click & Collect

Az alkatrészek megrendelése még soha nem volt ilyen egyszerű! Minden alkatrész, amire szüksége van, mindössze egyetlen kattintással elérhető.

John Deere alkatrészkatalógus

John Deere alkatrészkatalógus

Ismerje meg új, felhasználóbarát online alkatrészkatalógusunkat.