Akkumulátorok

John Deere akkumulátorok.

Akkumulátorok – Biztos Indítás

Akár a standard Performance akkumulátoraink, vagy a nagyteljesítményű StrongBox akkumulátoraink közül választ, minden igényhez tudunk megfelelőt ajánlani. És annak ellenére, hogy az akkumulátoraink John Deere márkájúak, csaknem bármely gyártó gépeibe és berendezéseibe beszerelhetők.

A John Deere márkakereskedés kiváló minőségű, teljesen feltöltött és használatra kész Powerpack akkumulátorok teljes választékával rendelkezik. Miért érné be kevesebbel?

Hosszú élettartamra tervezve

Mint minden mást a John Deere-nél, az Ön akkumulátorát is úgy gyártottuk le, hogy az éveken át megbízhatóan szolgálja Önt. Nos, amikor eljön a csere ideje, ne ’habozzon. Válasszon eredetit és a legjobbat, – és élvezze ugyanazt a jól bevált teljesítményt, ’mint mindig.

Akkumulátorainkkal ígérjük:

 • Biztos indítás, még extrém időjárási körülmények között is
 • Rendkívül rezgésálló: hosszabb az élettartama, mint a konkurens termékeké - ezt SAE J930 vibrációs teszt során igazolták független laboratóriumban.
 • Nagy kapacitás, használaton kívül is sokkal tovább megtartja töltöttségi szintjét
 • Jobb energialeadás

Bízza rá magát a kiváló minőségű John Deere akkumulátorokra:

 • Farm és tanya
 • Nagyteljesítményű jármű és ipari
 • Csónakok, quadok, motorkerékpárok és golfkocsik
 • Könnyű tehergépjárművek, kisteherautók, furgonok és személygépkocsik
John Deere StrongBox akkumulátorok

John Deere StrongBox akkumulátorok

A John Deere StrongBox akkumulátorok két fő kategóriába sorolhatók, hogy megfeleljenek az Önnél alkalmazott feszültségi rendszernek és az üzemeltetési követelményeknek. Minden kategória kiváló ciklusstabilitással év alapkivitelben beépített tartalék kapacitással rendelkezik. Az összes John Deere Strong Box akkumulátort a legmagasabb minőségű anyagok és a legkorszerűbb technológia felhasználásával, az igényes John Deere előírásoknak megfelelően gyártják. Ennek köszönhetően a piacon egyetlen más márka sem hasonlítható össze az akkumulátorok kiváló minőségű konstrukciójával és a számítógéppel tervezett belső, ill. külső alkatrészekkel.

StrongBox akkumulátorok

Összes kibontásaÖsszes bezárása

StrongBox

StrongBox akkumulátorok

John Deere StrongBox akkumulátorok a legjavát — alkotják a John Deere előírásoknak megfelelő, igényesen elkészített, a legjobb minőségű anyagok és a legkorszerűbb technológia felhasználásával gyártott akkumulátorcsaládunknak.

Minőségi jellemzők:

 1. A kezdeti tároláshoz az akkumulátorokat gyárilag szárazon feltöltötték.
 2. A falba épített cellaösszekötő csatlakozók 12 %-kal nagyobbak, mint más akkumulátormárkák esetén, hogy ellenálljanak az erős vibrációnak, biztosítsák a gyors indítást és a megbízható energiát rendkívüli hidegben.
 3. A szuper radiális rácsos kialakítás a belső kábelsaruval lehetővé teszi az elektromos áram hatékonyabb áramlását, nagyobb indítási áramot, gyorsabb feltöltést és korrózióállóságot biztosítva.
 4. Az extra nehéz lemezek nagyok tartalék energiát biztosítanak a rendkívül hideg napokon.
 5. A mikropórusos műanyag burkolatú elválasztók kizárják az elektromos zárlat lehetőségét, és megakadályozzák a negatív és a pozitív szerkezeti elemek érintkezését. Ezenkívül megakadályozzák az elválasztók korrózióját és téves kiigazítását, ami rövidzárlatot okozhat.
 6. Az epoxigyantában lerögzített lemezek révén a StrongBox akkumulátorok erősebbek, mint a ragasztóban lerögzített lemezzel rendelkezők. Csökkentették a rezgést is, ami a kereskedelmi forgalomban kapható akkumulátorok meghibásodásának a legfőbb oka.

Alkalmazási területek

Minden gyártmányú nehéz és könnyű felszerelés, amelyeket gazdaságokban, tanyákon és építkezéseken használnak; ezenkívül pedig általánosságban a többcélú, gyepápolási és a kertészeti berendezések, az elektromos járművek, a több célú sport járművek és a quadok.

StrongBox ST

StrongBox ST akkumulátorok
A szokásos John Deere StrongBox akkumulátorok kiváló tulajdonságai mellett a  StrongBox ST akkumulátorok ezüstötvözet-rácsot– is tartalmaznak, amelyeket arra terveztek, hogy meghosszabbítsák az akkumulátorok élettartamát magas hőmérsékletű működési környezetben.

Minőségi konstrukciós jellemzők:

 • A Silver tech ötvezetű konstrukció ellenáll a korróziónak, és hosszabb élettartamot biztosít nagy melegben is.
 • A hatékony radiális mintázat gyorsabban ad le nagy indítási feszültséget.
 • A teljes kerületen végigfutó keretsínek növelik a tartósságot és hosszabb élettartamot biztosítanak.
 • A présöntéssel készült rácsfelépítés megnövelt belső átmérőt biztosít jobb korrózióállósággal és nagyobb tartóssággal.
 • A kis rácsablakok javítják az aktívanyag-megtartást.
 • A saru nagy szélessége és magassága növeli a tartósságot és hosszabb élettartamot biztosít.
 • Nem igényel karbantartást— – a normál élettartam során nem igényel desztillált víz feltöltést.

Alkalmazási területek
Minden gyártmányú nehéz és könnyű felszerelés, amelyeket gazdaságokban, tanyákon és építkezéseken használnak; ezenkívül pedig általánosságban a többcélú, gyepápolási és a kertészeti berendezések, az elektromos járművek, a több célú sport járművek és a quadok.

 

StrongBox Wet

StrongBox nedves akkumulátorok
A John Deere StrongBox nedves akkumulátorai, csakúgy mint minden StrongBox akkumulátor, kielégítik a John Deere minőségi szabványainak követelményeit. Azokat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a John Deere berendezésekkel szemben támasztott követelményeknek.

Minőségi konstrukciós jellemzők:

 • Teljesen aktivált, eladásra kész
 • Jobb ciklusstabilitás
 • Nagyon kis vízfogyasztás
 • Nagyon alacsony önkisülés
 • Ötvözet: PbCaSn (ólom/kalcium/ón)

Alkalmazások
Minden gyártmányú nehéz és könnyű felszerelés, amelyeket gazdaságokban, tanyákon és építkezéseken használnak; ezenkívül pedig általánosságban a többcélú, gyepápolási és a kertészeti berendezések, az elektromos járművek, a több célú sport járművek és a quadok. A StrongBox nedves akkumulátorban rácstechnológiát alkalmaznak, amely egyértelműen javítja az akkumulátor élettartamát, a biztonságot és az indítási teljesítményt.

Technológiai előnyök:

 • Optimalizáltan rezgésálló
 • Jobb energialeadás

1 – A technológia bemutatása
A stabil és teljes rácskeret már önmagában minimalizálja a rácsterjedést, meggátolva a
zárlatot.

Előny: A élettartam egyértelmű növekedése.

2 – A rácskialakítás
A legjobb áramvezetésre tervezett rácskialakítás gyorsabb újratöltést tesz lehetővé és optimális vezetőképességet biztosít. A kialakításnak köszönhetően ott van több ólom, ahol a legnagyobb az áramerősség.

Előny: Folyamatosan nagyobb indítási teljesítmény

3 – A rácsszerkezet
A folytonos, nagy pontosságú lyukasztásnak köszönhetően a rács masszívabb kialakítású és az aktívréteg paszta kiválóan tapad.

Előny: Csúcsminőségű, stabil rácsszerkezet, folyamatosan nagyobb indítási teljesítmény és minimális korrózió

StrongBox MowPro

StrongBox MowPro akkumulátorok
Minden gyártó gyepápolási és kertészeti gépéhez.

A StrongBox MowPro egy másik győztes a prémium nagyteljesítményű akkumulátoraink között. Kifejezetten megbízható indítási teljesítmény leadására készült gyepápolási és kerti gépekbe.

Ugyanazokat a markáns tulajdonságokat és hozzáadott értéket   biztosítja, mint a szokásos StrongBox akkumulátorok — lerögzített lemezei; 25%-kal nagyobb cellaösszekötõkkel, a szuper radiális rácsokkal, extra nehéz lemezekkel és még sok más értékes tulajdonsággal rendelkezik.

John Deere nagyteljesítményű akkumulátor

Performance akkumulátorok

John Deere nagyteljesítményű akkumulátor A StrongBox akkumulátorok prémium sorozatának gazdaságos alternatívája. Azokat úgy gyártották le, hogy megfeleljenek vagy meghaladják az ipari előírásokat;  ideálisak olyan alkalmazásokhoz, amelyek nem igénylik a StrongBox akkumulátor egyedülálló technológiáját és eredeti berendezésnek megfelelő kialakítását.

Minőségi konstrukciós jellemzők:

 • Ház és fedél nagy szilárdságú polietilénből.
 • A megerősített csatlakozások védelmet biztosítanak a rezgésekkel szemben.
 • A burkolat elválasztói kiküszöbölik az elektromos rövidzárlatot és megakadályozzák a korróziót.
 • Megbízható teljesítmény
 • Nagy indítási teljesítmény minden évszakban
 • Optimális energiatárolás és hosszú élettartam

Alkalmazási területek

Mezőgazdasági, professzionális, autóipari, könnyű teherautó, sport haszongépjármű, gyep és kert, többcélú haszongépjármű, golfkocsi, elektromos jármű és tengerészeti.

Akkumulátor tartozékok

 A John Deere akkumulátor tartozékok gazdag választékában többek között az alábbiak találhatók meg:

 • krokodilcsipeszek
 • csatlakozók
 • akkumulátorsaruk
 • szemek
 • testkábel szalagok
 • Akkumulátor leválasztó kapcsolók:
  ideális a drága berendezések egyszerű és költséghatékony indításgátlásához

…Minden, ami szükséges.

Segédakkumulátor-kábel

400 A-től a nagy teljesítményt biztosító 600 A-ig választható

Karbantartási akkumulátortöltő:

Teljesen automatizált karbantartási töltőkészülékek széles választékát kínáljuk az akkumulátor élettartamának fenntartása és meghosszabbítása érdekében, beleértve a következőket

- Karbantartási töltők 0,8 A-tól 90-ig A - változó kategóriájú modellek

- Akkumulátor állapotjelző

A John Deere az Ön "mindent egy helyen" akkumulátor- és tartozéküzlete.