KENŐANYAGOK

Kenőanyagok

A megfelelő olaj: Minden felszereléshez, minden alkalommal

Ön talán már a legújabb berendezésekkel dolgozik. Vagy talán évek óta ugyanazokra a kitartó igáslovakra támaszkodik. Esetleg mindkét állítás igaz. Az általunk forgalmazott kenőanyagokkal Ön mindig tarthatja jó formáját. Azok összetételének köszönhetően gépeit hosszú éveken keresztül megbízható csúcsteljesítménnyel működtetheti. Böngésszen a kenőanyagok széles választékában, hogy megtalálja a megfelelő olajat a gépéhez és az adott alkalmazáshoz.

 

 

Kenőanyagok

Itt mindent megtalál

Már tudja, mit ’keres? Böngéssze át a teljes választékot, és keresse meg a megfelelő választáshoz szükséges összes információt.

Kenőanyagok

NE KOCKÁZTASSON - Érezni fogja a különbséget

Tudta, hogy a kenőanyagok ára elérheti a gép’ karbantartási költségeinek akár 25%-át is? A megfelelő motorolaj-választás megtérül. A John Deere motorolajok hatékony teljesítményt és kiemelkedő hosszú távú védelmet biztosítanak akár 750 órás olajcsere-időközökkel**. Mindig használjon eredetit.

* A számításhoz 8400R FT4 típusú John Deere traktort vettünk alapul, évente 1000 órával és 5 éves időtartammal számolva, beleértve a munkaköltségeket.

** Egyes kiválasztott John Deere gyártmányú, a Tier 4 Final szintnek megfelelő motorral szerelt berendezések esetében, Plus-50 II típusú John Deere szűrők használatával.