A gazdálkodás jövője felé vezető első lépés

 

Négy alapvető funkció a precíziós gazdálkodás szabadjára engedéséhez

A John Deere precíziós gazdálkodási technológiája az adatalapú meglátások révén segít az összes napi feladat mesteri szintű elvégzésében, így elősegíti a hatékonyabb farmgazdálkodást. Az olyan kulcsfontosságú eszközök, mint a G5 Plus CommandCenter™, a StarFire™ Receivers és a JDLinkConnectivity™ révén nagy méretű traktoraink is elindulhatnak a precíziós gazdálkodás útján. Az első lépések megtételéhez négy rövid videót készítettünk, amelyek elmagyarázzák a precíziós gazdálkodási funkciókat.

Csökkentse a túlfedést az SF-RTK révén

Takarítson meg 5% üzemanyagot a túlfedések csökkentésén keresztül a StarFire™-RTK irányítórendszerrel. 1 Használja ki a 2,5 cm-es csatlakozási pontosság előnyeit, több mint öt éven át tartó precíz ismételhetőség mellett.

Szakaszvezérlés: 50%-kal kevesebb sikertelen permetezés2

Az átfedések minimalizálása, a sikertelen permetezés jelentős csökkentése, valamint a precíziós növényvédőszer- és tápanyagalkalmazás elérése érdekében akár 255 szakaszból álló szakaszvezérlést is használhat.

Növekedő terméshozamok, csökkenő költségek: Változtatható kijuttatási mennyiség

Optimalizálja profitjait a változtatható dózisú kijuttatással. Növelje a műtrágyázás, a vetés és a permetezés hatékonyságát a hozamok növelésével és a költségek csökkentésével. Élvezze az akár 12–44 kg N/ha-megtakarítás előnyeit.3

Vigyázz, kész, rajt! Automatikus beállítás egy érintéssel

Kényelmesen ütemezheti a feladatokat a John Deere Operations Center™ segítségével, és elküldheti azokat vezeték nélküli kapcsolattal a traktor G5/G5 Plus CommandCenter™ rendszerének. A sofőrök egyetlen kattintással megerősíthetik a részleteket, és a munka az Ön által kívánt módon történik.

Hatékony lehetőségek

Fedezze fel traktorok széles választékát, amelyek képesek felgyorsítani a gazdálkodás jövője felé vezető utazást.

Lépjen tovább: transzformatív megoldások és termékek

Folyamatosan fejlődő és naprakész

Folyamatosan fejlődő és naprakész

Precíziós gazdálkodási megoldásaink távoli szoftverfrissítéseket és olyan felbecsülhetetlen értékű funkciókat tartalmaznak, mint a távoli kijelző-hozzáférés (RDA) a termelékenység növelése, valamint az Expert Alerts funkció a hasznos üzemidő növelése érdekében.

Tegye egyedivé!

Tegye egyedivé!

Alakítsa könnyedén John Deere gépét a saját igényeihez. A kiváló minőségű tartozékaink tökéletesen illeszkednek az Ön gépéhez és vállalkozásához.

1Arvalis Institut du végétal, Chambres d’agriculture Loiret und Poitou Charente, UFA-Revue
2Egy Brazíliában és az USA-ban elvégzett tanulmány alapján
3Összehasonlítás; trail VISTA iDünger