ALKATRÉSZEK

Parts

Az alkatrészpiac kulcsfontosságú. Karrierlehetőségek a John Deere márkakereskedőknél.

Semmi sem lehet fontosabb ügyfeleink számára, mint a gépeik üzemben tartása a szezonban. A John Deere világszínvonalú alkatrész-logisztikai és szállítási hálózatának képviselőjeként Ön felel a kereskedő alkatrész-értékesítési és logisztikai üzletágának minden aspektusáért. Ez magában foglalja az alkatrészek értékesítését, a készletkezelést, valamint a gép- és szolgáltatás-értékesítési akciókkal kapcsolatos proaktív marketing kampányok megszervezését és végrehajtását.

Keressen egy John Deere kereskedőt a közelében és fedezze fel az aktuális lehetőségeket:

Válasszon és vegye fel a kapcsolatot kereskedőjével

 • Igen, van raktáron!

  A megfelelő alkatrészek állandó hozzáférhetőségét biztosító készletkezelés révén elnyerjük ügyfeleink bizalmát.

  Igen, van raktáron!
 • Megérteni, hogy mire van szüksége az ügyfélnek

  A megfelelő alkatrész és szolgáltatás rendelkezésre álljon, ha szükséges. Az alkatrészekkel végzett munka jóval több pusztán alkatrészek értékesítésenél.

  Megérteni, hogy mire van szüksége az ügyfélnek
 • Erős csapat vagyunk

  Szorosan együttműködünk a szervizcsapattal - együtt végezzük a pótalkatrészek értékesítését, biztosítva a legjobb ügyfélélményt.

  Erős csapat vagyunk

Tipikus munkakörök az alkatrész üzletágnál

Alkatrész-értékesítési menedzser
 


Az Ön feladata az alkatrész-értékesítés, a forgalom és jövedelmezőség elősegítése. Ön menedzseli a készlet minőségét és üzleti fejlesztési javaslatokat terjeszt elő.

Ügyfélszolgálati ügyintéző


Minden feladatot ellát a szoros ügyfélkapcsolatok kiépítésével és az alkatrész - értékesítés előmozdításáról kapcsolatban proaktív szervizelési szerződések és promóciós kampányok révén. Előmozdítja a differenciálást az alkatrészek következetes leszállításával és az utóellenőrzési folyamatokkal.

Alkatrész-értékesítő ügyintéző - boltban vagy online


Ön felelős az alkatrészek és tartozékok értékesítéséért, átvételéért és szállításáért, miközben bolti ügyfélszolgálatot nyújt, valamint általános vállalati promóciós és raktározási feladatokat lát el.

Az ezen a webhelyen felsorolt ​​munkakörök és munkaköri leírások csak példák - a márkakereskedésekben elérhető tényleges betöltendő állások azoktól eltérhetnek. A márkakereskedésekben a foglalkoztatási kérdésekről folytatott megbeszélések szigorúan a pályázó és a márkakereskedés között zajlanak, csakúgy, mint a későbbi pályázati megbeszélések és interjúk.