Értékesítés

Sales

Legyen a legjobb értékesítő és tűnjön ki a többiek közül. Karrierlehetőségek a John Deere márkakereskedőknél.

Az értékesítési területen dolgozni sokkal többet jelent pusztán a termékek értékesítésénél. Itt minden arról szól, hogy meg kell érteni az ügyfelek igényeit, hogy meghatározhassuk a vállalkozói tevékenységek megfelelő megoldást. Teljes körűen felkészítjük Önt a legújabb termékeinkkel, szolgáltatásainkkal, értékesítési eszközeinkkel és szakmai ismereteinkkel kapcsolatban. Lehetősége nyílik szakismeretek megszerzésére a mezőgazdasági vagy környezetápolási gépek, a használt gépek, valamint az iparág vezető integrált megoldásai terén.

Keressen egy John Deere kereskedőt a közelében és fedezze fel az aktuális lehetőségeket:

Válasszon és vegye fel a kapcsolatot kereskedőjével

 • Mindenki nyer

  Ha egy megoldás tökéletes az ügyfelének, akkor Ön többet tett puszta értékesítésnél - értéket teremtett.

  Mindenki nyer
 • Nagyszerű kapcsolatok

  Ha Ön megfelelő válaszokat tud adni, növelheti üzletfelei bizalmát.

  Nagyszerű kapcsolatok
 • Büszkén végezheti, amit csinál

  Ön a tekintélyes John Deere márkára épülő önbizalommal fog dolgozni.

  Büszkén végezheti, amit csinál

Tipikus munkakörök az értékesítési osztályon

Értékesítési vezető


Vezeti és irányítja az értékesítési csapatot az értékesítési és marketing feladatok végrehajtása, ill. felügyelete érdekében, ideértve az értékesítési stratégia megvalósítását, az értékesítési jövőképet, az éves célkitűzéseket, az értékesítési folyamatokat és a marketingtervet.

Értékesítési szakember


Miközben erősíti az ügyfélkapcsolatokat, konzultál az ügyfelekkel és megoldásokat kínál a számukra új, továbbá használt mezőgazdasági és környezetápolási gépek, valamint a precíziós agrártechnológia kereskedői szolgáltatásai alapján.

Értékesítési specialista


Szakértelme támogatja a termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat. Támogatást biztosít az értékesítési csapat többi tagjának, amikor magas szintű ismeretekre és szakértelemre van szükség ahhoz, hogy a legmegfelelőbb megoldást nyújtsák az ügyfeleknek és segítsenek neki maximálisan kihasználni az előnyöket.

Használt gépek értékesítő


Támogatást biztosít a használt gépek üzletág általános marketingjének, értékesítésének és irányelveinek menedzseléséhez, változtatásokat és fejlesztéseket javasolva a használt gépek terén illetékes menedzsernek.

Használt gépek terén illetékes menedzser


Ön felelős a használt gépek üzletág általános marketingjének, műveleteinek és irányelveinek menedzseléséért, beleértve az értékesítést, a tervezést, a készletértékelést, az árképzést, a jövedelmezőséget és a készletforgást.

Az ezen a webhelyen felsorolt ​​munkakörök és munkaköri leírások csak példák - a márkakereskedésekben elérhető tényleges betöltendő állások azoktól eltérhetnek. A márkakereskedésekben a foglalkoztatási kérdésekről folytatott megbeszélések szigorúan a pályázó és a márkakereskedés között zajlanak, csakúgy, mint a későbbi pályázati megbeszélések és interjúk.