GYAKORNOKI ÉS SZAKMAI GYAKORLAT

Apprenticeship Internship

A megfelelő kezdés. Karrierlehetőségek a John Deere márkakereskedőknél.

Tegye meg az első lépést a fényes jövőt biztosító karrier felé. A John Deere márkakereskedőnél töltött tanulóidő ötvözi az állandó tanulást és képzést, a problémamegoldást és a csapatmunkát egy jól jövedelmező munkaviszonnyal.

Keressen egy John Deere kereskedőt a közelében és fedezze fel az aktuális lehetőségeket:

Válasszon és vegye fel a kapcsolatot kereskedőjével

 • A megfelelő támogatás

  Elhivatott tanácsadók segítenek elérni céljait.

  A megfelelő támogatás
 • Tudás mindenhol

  A szakma legjobb tanárai veszik szárnyaik alá: a kollégái.

  Tudás mindenhol
 • Mindig gyakorlatiasan

  A valós problémamegoldást és a munkahelyi készségeket fogja megtanulni.

  Mindig gyakorlatiasan
 • Új perspektívák

  Pillantson be a szakemberek világába egy John Deere márkakereskedőnél és döntse el, hogy ez megfelelő-e az Ön számára.

  Új perspektívák

Az első lépésed

Gyakornoki képzés


A munkáltató kereskedő támogatásával értékes munkahelyi készségeket szerez gyakorlati feladatok végrehajtásával és a valós problémák megoldásával. A kereskedő-lokátor funkcióval keressen egy Önhöz közeli márkakereskedést és tájékozódjon arról, hogy lehetőség van-e gyakornokként elhelyezkedni.

Szakmai gyakorlat


Kérjen felvételt egy márkakereskedésbe egy meghatározott időtartamra és tapasztalja meg, hogyan dolgozik a szerelő, az értékesítési szakember, az integrált megoldások tanácsadója vagy más szakértők. Kiváló módszer ahhoz, hogy eldöntse, melyik terület érdekli leginkább! Keressen gyakornoki lehetőségeket egy Önhöz közeli kereskedőnél. Használja a kereskedő-lokátort!

Az ezen a webhelyen felsorolt ​​munkakörök és munkaköri leírások csak példák - a márkakereskedésekben elérhető tényleges betöltendő állások azoktól eltérhetnek. A márkakereskedésekben a foglalkoztatási kérdésekről folytatott megbeszélések szigorúan a pályázó és a márkakereskedés között zajlanak, csakúgy, mint a későbbi pályázati megbeszélések és interjúk.