IRÁNYÍTÁS ÉS ADMINISZTRÁCIÓ

Management & Administration

A siker legfontosabb összetevői. Karrierlehetőségek a John Deere márkakereskedőknél.

Minden jól működő vállalkozáshoz erős vezetés, hatékony irányítás és kiváló back office támogatás szükséges. A John Deere márkakereskedőknek olyan tehetséges, különböző üzleti és menedzseri képességekkel rendelkező emberekre van szükségük, akik elősegítik a munkavállalók elköteleződését, a nagyszerű ügyfél-tapasztalatokat és a vállalkozás növekedését. Az emberekkel dolgozik a márkakereskedés teljes területén; fontos támogatást nyújt a mindennapi üzleti tevékenységhez és a tervezéshez. Menedzserként elláthatja egy csapat vezetését és kritikus szerepet játszhat a mai és a jövőbeni üzleti döntésekben.

Keressen egy John Deere kereskedőt a közelében és fedezze fel az aktuális lehetőségeket:

Válasszon és vegye fel a kapcsolatot kereskedőjével

 • Felelősségre vonhatóság

  Ügyfeleink számítanak ránk és mi nap mint nap mindent megteszünk annak érdekében, hogy megfeleljünk elvárásaiknak és segítsünk nekik a sikerek elérésében.

  Felelősségre vonhatóság
 • Kiválóság

  Vezető szerep a jövőben szilárd eltökéltséggel - ez a mi nyerő formulánk.

  Kiválóság
 • Csapatszellem

  Együtt sokkal többre vagyunk képesek!

  Csapatszellem

Tipikus munkakörök a menedzsment és adminisztráció terén

Kereskedés vezető


Ön egy márkakereskedést vezet; általános felelősséggel tartozik az ügyfélélményért, a kereskedés teljesítményéért és a munkavállalói elkötelezettségért.

Pénzügyi vezető


Ön irányítja és ellenőrzi a vállalat minden pénzügyi tevékenységét és felügyeli a napi adminisztrációs feladatokat.

Humán erőforrás menedzser


Ebben a munkakörben a HR-hez kapcsolódó összes területet Ön vezeti a vállalaton belül - az irányelvek végrehajtásától, továbbá a helyi törvények és előírások betartásától kezdve a vezetés támogatásáig és az alkalmazottak szerződésének menedzselésig bezárólag.

Marketing menedzser


Ön menedzseli a márkakereskedés márkaimázsát és elkötelezettség, előmozdítva taktikai marketing stratégiákat is a termékek és szolgáltatások népszerűsítése érdekében.

Hitelkoordinátor


Az értékesítési csoporttal és a John Deere pénzügyi osztályával szorosan együttműködve koordinál minden finanszírozási tevékenységet. Ön kiemelten fontos feladatként gondoskodik az ügyfelek magas színvonalú és egyértelműen kommunikált finanszírozási támogatásáról.

Informatikai koordinátor


Koordinálja a munkafolyamatokat a technológiai jellegű termékek/szolgáltatások kiválasztásával, beállításával, támogatásával, kommunikációjával és adatvédelmével kapcsolatban, hogy segítse a kollégákat a hatékony munkavégzésben.

Szerviz, értékesítés vagy alkatrészek rendszergazda


Ön felelős azokért a folyamatokért, amelyek maximalizálják a hatékonyságot az adott osztályon.

Az ezen a webhelyen felsorolt ​​munkakörök és munkaköri leírások csak példák - a márkakereskedésekben elérhető tényleges betöltendő állások azoktól eltérhetnek. A márkakereskedésekben a foglalkoztatási kérdésekről folytatott megbeszélések szigorúan a pályázó és a márkakereskedés között zajlanak, csakúgy, mint a későbbi pályázati megbeszélések és interjúk.