SZERVIZ

service

Gépek üzemben tartása. Karrierlehetőségek a John Deere márkakereskedőknél.

A szervizkarrier gyakornokként kezdődhet, majd több lehetőség nyílik arra, hogy továbbképezhesse magát szervizszakemberré vagy akár műhelyvezetővé és azon túl is. Szakképzésben részesül a csúcstechnológiás gépeken való munkavégzéshez - a fűnyírótól az kombájnokig, a traktortól a műholdas irányítású navigációs rendszerig.

Keressen egy John Deere kereskedőt a közelében és fedezze fel az aktuális lehetőségeket:

Válasszon és vegye fel a kapcsolatot kereskedőjével

 • Korszerű eszközök

  Ha valaki a legújabb és legjobb berendezésekkel dolgozik, a nagyszerű eredmények könnyen elérhetők.

  Korszerű eszközök
 • Első osztályú szervizelés

  A nagyszerű szervizelés szenvedély, hogy mindig mindent rendbehozzunk.

  Első osztályú szervizelés
 • Az üzemidő maximalizálása

  Ha jól végezzük a munkánkat, nem csupán a gépeket javítjuk meg, hanem javítjuk a vállalkozások esélyeit is.

  Az üzemidő maximalizálása

Tipikus munkakörök a szerviz osztályon

Szervizvezető


Ebben a beosztásban Ön a szervizcsapatot irányítja, amely tanácsokat ad az ügyfeleknek a javításokkal és a frissítésekkel kapcsolatban - a szántóföldön és a műhelyben. Ebben a minőségében javítja a szolgáltatás minőségét és jövedelmezőségét a teljes ügyfél-elégedettség elérése érdekében.

Szerelő


Diagnosztikai, szervizjavítási és karbantartási munkákat végez az ügyfél és a kereskedő tulajdonában lévő gépeken, konzultálva az ügyfelekkel az optimális gépbeállításokról és frissítésekről.

Szervizszakember


Összetett diagnosztikát és szervizjavítást végez bizonyos gépeken (traktorok, munkagépek, betakarítógépek, precíziós mezőgazdasági eszközök vagy gyepápoló berendezések). Konzultál az ügyfelekkel a gép optimális beállításáról és frissítéseiről. A kollégák és az ügyfelek szakértői kapcsolattartójaként végzi feladatát.

Connected Support szakember


Kihasználja a gépek összekapcsolhatósága és a John Deere Connected Support eszközök nyújtotta előnyöket, hogy szervizszerződések révén biztosítsa a gép üzemidejét és teljesítményét.

Szervizgyakornok


Mindent elsajátít a szerviztechnikusi munkakörrel kapcsolatban a márkakereskedésben, szakiskolai képzéssel együtt. Mezőgazdasági vagy gyepápolási eszközök alapjavítása terén illetékes mentorral dolgozik és résztvesz műszaki képzésben is.

Az ezen a webhelyen felsorolt ​​munkakörök és munkaköri leírások csak példák - a márkakereskedésekben elérhető tényleges betöltendő állások azoktól eltérhetnek. A márkakereskedésekben a foglalkoztatási kérdésekről folytatott megbeszélések szigorúan a pályázó és a márkakereskedés között zajlanak, csakúgy, mint a későbbi pályázati megbeszélések és interjúk.