INTEGRÁLT MEGOLDÁSOK

Integrated Solutions

Megoldások az ügyfelek számára. Karrierlehetőségek a John Deere márkakereskedőknél.

A John Deere minden nehézség nélkül biztosítja a gépek, az intelligens technológia és az adatok összekapcsolását, hogy megoldásokat nyújtson az ügyfelek szántóföldi munkáihoz. Miközben az integrált megoldások folyamatosan fejlődő világában egy John Deere márkakereskedőnél dolgozik, támogatja az ügyfeleket abban, hogy az adatok és az információk alapján hatékonyabban használják a gépeket, ill. a technológiákat a magasabb termelékenység és a környezet fenntarthatósága érdekében.

Keressen egy John Deere kereskedőt a közelében és fedezze fel az aktuális lehetőségeket:

Válasszon és vegye fel a kapcsolatot kereskedőjével

 • Odafigyelünk

  Megértjük ügyfeleink igényeit a testre szabott megoldások iránt.

  Odafigyelünk
 • Praktikusak vagyunk

  Készek vagyunk segíteni ügyfeleinknek, hogy teljes mértékben kiaknázzák az innovatív technológiák előnyeit.

  Praktikusak vagyunk
 • Képzett szakértők vagyunk

  Tudásbázisunk és szakértelmünk folyamatos bővítése kulcsfontosságú az ügyfeleink termelési rendszereit összekapcsoló megoldások biztosítása szempontjából.

  Képzett szakértők vagyunk

Tipikus munkakörök az Integrált Megoldások osztályon

Integrált megoldások menedzser


Ebben a munkakörben Ön vezeti az integrált megoldások fejlesztését és megvalósítását a teljes vállalat számára, beleértve a FarmSight Services szolgáltatást is. Szorosan együttműködik más osztályokkal és vállalaton kívüli szakemberekkel.

Integrált megoldások támogatási szakértő


Támogatja és népszerűsíti a márkakereskedés FarmSight Services szolgáltatását gyakorlati szaktudásával, az alkalmazottak képzésével és a megoldások végrehajtásának támogatásával.

Integrált megoldások tanácsadó - precíziós mezőgazdaság


Szakértelmet biztosít a precíziós mezőgazdasági termékek, továbbá szolgáltatások értékesítéséhez, szállításához és támogatásához. Ebben a munkakörben mezőgazdasági megoldások témakörének szakértőjeként valódi hozzáadott értéket teremt a márkakereskedés és az ügyfelek számára.

Az ezen a webhelyen felsorolt ​​munkakörök és munkaköri leírások csak példák - a márkakereskedésekben elérhető tényleges betöltendő állások azoktól eltérhetnek. A márkakereskedésekben a foglalkoztatási kérdésekről folytatott megbeszélések szigorúan a pályázó és a márkakereskedés között zajlanak, csakúgy, mint a későbbi pályázati megbeszélések és interjúk.