A legjobb választás rendsodráshoz és rendfelszedéshez

A tökéletes megoldás, ha a közvetlen vágás nem lehetséges

 

BP15 rendrakáshoz/rendsodráshoz, alacsony törésveszteséggel

A BP15 a tökéletes megoldás, ha a közvetlen vágás az időjárási viszonyok vagy az érzékeny termények miatt nem lehetséges. A kéthevederes továbbító rendszer, a Field Glide felfüggesztés és a tökéletesített pecekmintázatú nagyméretű konzolcsiga biztosítja a termény kiváló felszedhetőségét és kezelhetőségét.

 

Optimalizált felszedő heveder az egyenletes behordás biztosítására

Egyenletes behordás

A felszedő hevedert úgy optimalizálták, hogy a felszedett terményt egy második hevederre továbbítsa, amely vízszintesen mozog a nagyméretű behordó dob alatt. Ez egyenletes behordás biztosít, még nagy mennyiségű anyag esetén is. A heveder fordulatszáma a fülkéből állítható a 3–15 m/perc tartományban.

Nagyméretű, 660 mm-es konzolcsiga nagy terménymennyiségekhez

Nagy terménymennyiségekhez kifejlesztetve

A 660 mm-es nagy konzolcsiga 57 mm-es talajkövetési tartománya könnyen alkalmazkodik a legnagyobb terménymennyiséghez is – folyamatos behordást biztosítva a maximális teljesítmény érdekében. A mélységtartó kerekek öt különböző magasságra állíthatók szerszám használata nélkül. Ez optimalizálja a felszedési magasságot különböző termények és körülmények esetén. A mélységtartó kerekek javítják a talajkövetést és segítenek csillapítani a zökkenéseket is egyenetlen terepen.

A széles, 915 mm-es nyitásnak köszönhetően bármilyen rend mérethez

Igazodik a rend méretéhez

A széles, 915 mm-es nyitás igazodik bármilyen rend mérethez. A kettős működésű hidraulikus munkahengerek gyorsabb reagálást biztosítanak és leszorítják a rendet a jobb behordás érdekében.  Védőburkolat lehet felszerelni a keret hátsó részén áthaladó terménymennyiség csökkentésére anélkül, hogy ez befolyásolná az behordó rész láthatóságát.

Kattintson a modellszámra, ha további információkra van szüksége a BP15-ről.

MODELLNyitás, mmKonzolcsiga Ø, mmTalajkövetési tartományHevedersebesség, m/perc

915

660

57

3 - 15