Eredeti John Deere akkumulátorok

Tökéletesen illeszkedik

Biztos lehet benne, hogy a berendezésének és igényeinek megfelelő teljesítményt kapja, ha a StrongBox™ és a Performance akkumulátorcsaládból választ. Semmi sem működik jobban, mint az általunk az Ön gépéhez tervezett akkumulátorok.

StrongBox™ akkumulátorok

StrongBox™ akkumulátorok

Ha nagy teljesítményű alkalmazásokhoz csúcstechnológiára van szüksége, akkor a mérnökeink által jóváhagyott StrongBox™ akkumulátorok alkalmasak erre a feladatra. Gyárilag feltöltött, teljesen aktivált és üzemkész, karbantartásmentes akkumulátorok csúcsteljesítménnyel. Megtapasztalhatja a folyamatos készenlétet, a kiváló indítási teljesítményt még szélsőséges körülmények között is, az optimális rezgésállóságot, a jobb ciklusstabilitással járó hosszú élettartamot, a minimális vízfogyasztást és nagyon alacsony önkisülést.

Alkalmazási területek


Performance akkumulátorok

Performance akkumulátorok

A Performance sorozatú akkumulátoraink kiválóan alkalmasak a kisebb kihívást jelentő alkalmazásokhoz és a Premium kategóriás StrongBox™ akkumulátorok olcsóbb alternatíváját jelentik. Ezek a legalkalmasabb akkumulátorok a normál igénybevételű alkalmazásokhoz, ahol kevésbé fontos a hidegindítás és a rezgésállóság. Ön a pénzért jó indítási teljesítményt kap a járművek és igények széles skálájához, kimagaslóan jó áron, robusztus és megbízható kivitelben.

Alkalmazási területek


A technológia előnye

A technológia előnye

Az általunk alkalmazott rácstechnológia minimálisra csökkenti a rács növekedését, érezhetően hosszabb élettartamot biztosítva. A maximális áramfolyás lehetővé teszi a töltés gyorsabb elfogadását és optimális vezetőképességet biztosít, a legmagasabb áramerősségű helyeknél alkalmazott több ólom pedig garantálja a folyamatosan magas indítási teljesítményt. Precíziós lyukasztásos gyártási eljárásunk robusztus szerkezetet biztosít és lehetővé teszi kiváló az aktív paszta tapadást biztosít a stabil rácsszerkezet, a nagyobb indítási teljesítmény és a minimális korrózió érdekében.

John Deere seat

Miért válasszunk eredeti John Deere akkumulátort?

Mivel mi gyártottuk azt a gépet, amelyben az akkumulátort el kívánja helyezni, ezért nagyon világos elképzeléseink vannak arról, hogy milyen legyen a hozzávaló tökéletes akkumulátor. Ezért gyártunk saját akkumulátorokat, hogy Ön azt a minőséget kapja, amit eleve elvár - a gépéhez és annak követelményeihez tökéletesen illeszkedve.

Kapcsolódó témák

Click & Collect

Click & Collect

Az alkatrészek megrendelése még soha nem volt ilyen egyszerű! Minden alkatrész, amire szüksége van, mindössze egyetlen kattintással elérhető.