Eredeti John Deere akkumulátorok

Tökéletesen illeszkedik

Biztos lehet benne, hogy a berendezésének és igényeinek megfelelő teljesítményt kapja, ha a StrongBox™ és a Performance akkumulátorcsaládból választ. Semmi sem működik jobban, mint az általunk az Ön gépéhez tervezett akkumulátorok.

StrongBox™ akkumulátorok

StrongBox™ akkumulátorok

Ha nagy teljesítményű alkalmazásokhoz csúcstechnológiára van szüksége, akkor a mérnökeink által jóváhagyott StrongBox™ akkumulátorok alkalmasak erre a feladatra. Gyárilag feltöltött, teljesen aktivált és üzemkész, karbantartásmentes akkumulátorok csúcsteljesítménnyel. Megtapasztalhatja a folyamatos készenlétet, a kiváló indítási teljesítményt még szélsőséges körülmények között is, az optimális rezgésállóságot, a jobb ciklusstabilitással járó hosszú élettartamot, a minimális vízfogyasztást és nagyon alacsony önkisülést.

Alkalmazási területek


Performance akkumulátorok

Performance akkumulátorok

A Performance sorozatú akkumulátoraink kiválóan alkalmasak a kisebb kihívást jelentő alkalmazásokhoz és a Premium kategóriás StrongBox™ akkumulátorok olcsóbb alternatíváját jelentik. Ezek a legalkalmasabb akkumulátorok a normál igénybevételű alkalmazásokhoz, ahol kevésbé fontos a hidegindítás és a rezgésállóság. Ön a pénzért jó indítási teljesítményt kap a járművek és igények széles skálájához, kimagaslóan jó áron, robusztus és megbízható kivitelben.

Alkalmazási területek


A technológia előnye

A technológia előnye

Az általunk alkalmazott rácstechnológia minimálisra csökkenti a rács növekedését, érezhetően hosszabb élettartamot biztosítva. A maximális áramfolyás lehetővé teszi a töltés gyorsabb elfogadását és optimális vezetőképességet biztosít, a legmagasabb áramerősségű helyeknél alkalmazott több ólom pedig garantálja a folyamatosan magas indítási teljesítményt. Precíziós lyukasztásos gyártási eljárásunk robusztus szerkezetet biztosít és lehetővé teszi kiváló az aktív paszta tapadást biztosít a stabil rácsszerkezet, a nagyobb indítási teljesítmény és a minimális korrózió érdekében.

John Deere seat

Miért válasszunk eredeti John Deere akkumulátort?

Mivel mi gyártottuk azt a gépet, amelyben az akkumulátort el kívánja helyezni, ezért nagyon világos elképzeléseink vannak arról, hogy milyen legyen a hozzávaló tökéletes akkumulátor. Ezért gyártunk saját akkumulátorokat, hogy Ön azt a minőséget kapja, amit eleve elvár - a gépéhez és annak követelményeihez tökéletesen illeszkedve.

Kapcsolódó témák

Click & Collect

Click & Collect

Az alkatrészek megrendelése még soha nem volt ilyen egyszerű! Minden alkatrész, amire szüksége van, mindössze egyetlen kattintással elérhető.

John Deere alkatrészkatalógus

John Deere alkatrészkatalógus

Ismerje meg új, felhasználóbarát online alkatrészkatalógusunkat.