Traktor munkaszerelékek
Traktor alkatrészek és munkaszerelékek

Teljesítsen többet kevesebb munkával.

Sok időt tölt el traktorában. Így természetes, hogy maximális kényelemre és teljesítményre vágyik. Ebben segíthetünk mi. Kiegészítő felszereléseink tágas választéka lehetővé teszi, hogy jobban lásson, kényelmesebben dolgozzon, és lerövidítse a hosszú munkanapot.

Traktor kiegészítők

Összes kibontásaÖsszes bezárása

A VEZETŐFÜLKE KÉNYELME

Tegye élvezetessé a munkát

Sokszor tölt több időt a fülkében, mint otthon. Ezért’ törekszünk a fülke kényelmére, jól felszereltségére, és arra, hogy megfeleljen az Ön egyéni elvárásainak. És ideális esetben akár a “munka utáni” ellazulásra emlékeztethessen. Szerencsére a vezetőfülke tartozékok nagy választékban rendelhetők.

Rozsdamentes acél hővédő
A kipufogócső felett elhelyezett nagy terhelésnek ellenálló, kiváló minőségű rozsdamentes acél hővédővel stílusossá teheti traktorát.
Kapható a 5020, 5R, 6020, 6030 Premium, 7030 Premium sorozatú traktorokhoz.
Rozsdamentes acél hővédő
  
Rozsdamentes acél kipufogócső plusz hővédő
Alakítsa egyénivé John Deere traktorát rozsdamentes acél kipufogócsővel plusz hővédővel. A rozsdamentes acél alkatrészek a JohnDeere magas minőségi szabványának megfelelően készülnek, ami biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot.Kapható a 6M, 6R sorozatú traktorokhoz.
Rozsdamentes acél kipufogócső plusz hővédő

 

Ülések
Az új traktorülés az egyik legjobb befektetés, ami az egészséget és a munka hatékonyságát illeti. Csereülések széles választékát kínáljuk a Super Air kényelmi üléstől kezdve a díjnyertes Active Seat üléséig bezárólag. A helyi márkakereskedő szívesen elmagyarázza a további részleteket és bemutatja Önnek az üléseket.
Super Air kényelmi ülés, Active Seat ülés
  
Üléshuzat
Kínálatunkban kétféle üléshuzat szerepel: rendelésre készített és univerzális A rendelésre készített huzatok tökéletesen illeszkednek az üléshez a hosszantartó védelem érdekében. Márkakereskedője segítségével megtalálhatja az üléséhez megfelelő huzatot!
Üléshuzat
  
Ülés animáció
A többfunkciós John Deere üléseket nagyon könnyű az Ön igényeihez igazítani, hogy otthon érezze magát a traktorában. Tekintse meg az animációt, ha többet szeretne megtudni a különböző beállításokról.
 

 

Elektromos hűtőszekrény
5 literes befogadóképessége révén az általunk forgalmazott elektromos hűtőszekrényben elegendő mennyiségű étel és ital tárolható a szántóföldön eltöltött hosszú munkanaphoz. 12 V-os csatlakozóajzat könnyen felszerelhető és külön be-/ki ’kapcsolóval van rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a hűtőszekrény csak a motor bekapcsolt állapotában működik. Tehát semmiképpen’ nem merülhet le az akkumulátor, ha a hűtőszekrényt éjszakára véletlenül bekapcsolva hagyja. A hűtőszekrény beépíthető a FieldOffice tárolórekesszel kombinálva is, miáltal létrejön egy teljesen integrált munkahely és frissítő állomás.
Elektromos hűtőszekrény 

 

Field Office
Tegye szántóföldi irodáját a lehető legproduktívabbá; A FieldOffice tárolórendszer megfelelőek helyet biztosít fontos dokumentumok, kezelői kézikönyvek, mobiltelefonok, sőt, akár egy laptop tárolására is. A fedelét író- vagy munkafelületként is használhatja. Az alap kábelezett, hogy elektromos készülékeit használhassa. A munkanap végén pedig a FieldOffice kivehető táskává alakítható, így a fontos iratait mindig magánál tarthatja.
Field office (Szántóföldi tárolórekesz)

 

 

Konzolok tartozékok rögzítéséhez
Kijelzők, telefonok, rádiók és egyéb kiegészítők egy helyen történő kényelmes rögzítéséhez.
Konzolok tartozékok rögzítéséhez

 

Táblagép- és mobiltelefon-tartó
Mobiltelefonjait, táblagépeit, GPS készülékeit és más eszközeit minden eddiginél könnyebben elhelyezheti a vezetőfülkében, biztosítva ezeknek az eszközöknek a biztonságos és megbízható használatát, továbbá tárolását.

Táblagép- és mobiltelefon-tartó

 

Elektromos csatlakozóajzatok és adapterek
Ha az embernek sok apró készüléke van – (telefonok, mp3 lejátszók, munkagép-vezérlők), akkor érdemes több elektromos csatlakozóaljzatot és adaptert felszerelni. A több készülékhez alkalmas csatlakozóaljzat könnyen felszerelhető és egyidejűleg képes hat 12 V-os kiegészítő készüléket működtetni.
Elektromos csatlakozóaljzatok és adapterek

 

Adapterek
A további igények kielégítésére négy opcióként kapható adapter áll rendelkezésre:
 • 3 db szabványos konnektor a vezetékes komponensek számára
 • Szivargyújtó-stílusú adapter
 • 3 tűs adapter (kerek)
 • 3 tűs adapter (lapos)
Adapterek

 

Padlószőnyegek
Varázsolja ismét újjá vezetőfülkéjét eredeti csere padlószőnyegekkel.
 • Méretre vágható John Deere cégemblémával
 • Az eredeti előnye: A bézs szín illik a vezetőfülke belvilágához.
 • Könnyen tisztítható
 • Kopásálló tűnemezből készült.
 • Ellenálló a hideg vízzel végzett nagynyomású mosással szemben.
Padlószőnyegek

A KILÁTÁS JAVÍTÁSA

Semmit se hagyjon figyelmen kívül

Javítsa a járműből való kilátást és manőverezzen könnyedén szűk helyeken a következő kiegészítők segítségével.

Külső visszapillantó tükrök
A nagyméretű külső tükrök javítják a biztonságot közúton és biztosítják a munkaszerelékek pontos irányítását. Manuálisan vagy elektromosan állítható teleszkópos tükrök közül lehet választani. Az elektromos verzió tökéletes az egyszemélyes kezeléshez.
Külső visszapillantó tükrök

 

Felfüggesztő szerkezet figyelő tükör
Kiválóan megfigyelheti a hátsó felfüggesztő szerkezet és a munkagépeket. A tükör a hátsó ablak jobb oldalánál van felszerelve.
Felfüggesztő szerkezet figyelő tükör

 

Napellenző és napvédők
Védje a szemét a napsugaraktól napellenzőkkel és napvédőkkel, amelyek csökkentik a fülkében kialakuló hőséget. A napvédő felszerelhető az első vagy a hátsó ablakra, ezenkívül pedig a beállítható árnyékolási pozíció is a kezelő maximális kényelme érdekében.
fltRight
  fltRight clearBoth

 

Hátsó ablaktörlő
A nagyméretű hátsó ablaktörlők jó kilátás biztosítanak még rossz idő és kedvezőtlen látási viszonyok esetén is.
Hátsó ablaktörlő

 

CCTV videokamera rendszerek
A John Deere videokamera rendszerek segítségével Önnek jobb rálátása van a mindennapi munkákra, és hatékonyabban tud dolgozni: Hasznot húzhat az alábbiakból:
 • Megbízható szállítás és üzemeltetés A videókamera-rendszer kameráival a vezetőnek van ideje észrevenni a körülállókat és az objektumokat.
 • Maximális munkateljesítmény: A szállítócsiga ürítése, vontatott jármű, bála kidobása – szelektíven figyelheti a munkafolyamatokat a járműben és a járművön.
 • Kevesebb stressz a kezelőszervek használatakor: Legyen szó szántásról, permetezésről, vetésről, műtrágyázásról vagy betakarításról, Ön előre nézhet és erőlködés nélkül láthat mindent. Egy, a fülke mögötti műveletek megfigyelésére szolgáló kamera megkönnyíti a munkát, elősegítve az egészséges testtartást munka közben és javítva a termelékenységet.
CCTV videókamera-rendszer

TELJESÍTMÉNYFOKOZÁS

Szeretné, hogy az Ön John Deere traktorja többet tudjon? Talán már változtatott gazdálkodási módszerein vagy vásárolt egy használt traktort. Lehetőség van átváltani John Deere márkára, így Ön hasznot húzhat a termelékenység javulásából, bármilyen berendezésről is legyen szó.

Pótsúlyozás

Megfelelő pótsúlyozással maximálisra növelhető a teljesítmény, fokozható a vonóerő, és ezzel javul az üzemanyag-fogyasztás, a kapaszkodási képesség és a vezetési kényelem. A pótsúly megfelelő mennyisége a traktor lóerőben mért teljesítményétől, annak a szántóföldi alkalmazás során mutatott alapsebességétől és a használt munkaszerelék típusától függ.

Elülső Quik Tach pótsúlyok
Könnyen fel-/leszerelhetők az elülső súlytartóra/tartóról. Optimális súlyelosztást biztosítanak a hátsó és az első híd között, mivel a súlyok könnyedén az adott alkalmazás által támasztott követelményekhez illeszthetők.
Elülső Quik Tach pótsúlyok

 

Függesztett pótsúlyok
Ezek biztosítják a legsokoldalúbb pótsúlyozási megoldást. Azok a következő méretekben állnak rendelkezésre: 900 kg, 1150 kg, 1500 kg, 1800 kg. Azok közvetlenül felszerelhetők az elülső súlytartóóra (900 kg és 1150 kg) Középső lengősaru (amely megtalálható az 1500 és az 1800 kg-os verzióban) használata esetén a függeszthető pótsúlyok felszerelhetők a hátsó, illetve az egyik első függesztő szerkezetre is a tapadás javítása érdekében.
3-pont súlyok

 

Hátsó keréksúlyok
A keréksúlyok az acéllemez vagy öntvény anyagú keréktárcsák külső oldalára szerelhetők. Öntvény vagy erősített öntvény kerekek esetén a keréktárcsa belső oldalára is felszerelhetők. Mindig vegye figyelembe a kerekek megengedett terhelési kapacitását.
Hátsó keréksúlyok

 

Kettős sugarú radarérzékelők
Figyeljen folyamatosan a kerékcsúszást nagy pontossággal kettős sugarú radarérzékelő segítségével:
 • Takarítson meg üzemanyagot
 • Kerülje a talajtömörítést
 • Javítsa a vontatási teljesítményt
 • Javítsa a hatékonyságot
Kettős sugarú radarérzékelők

 

Fordulást segítő rendszer (HMS/iTEC):
E funkció segítségével a kezelő regisztrálhat vagy beállíthat egy műveleti sorrendet. Még sosem dolgozhatott ilyen könnyen és eredményesen a táblán.
 • Kevésbé fárad a kezelő – számos traktor funkció egy gombbal érhető el
 • Pontos teljesítés
 • Könnyen használható
Fordulást segítő rendszer (HMS/iTEC)

 

Nyomvonal-bővítő toldatok
Legyen szó ültetésről vagy permetezésről, ezekkel a nyomvonal-bővítőkkel több sort tud egyszerre elérni, anélkül, hogy megművelt veteményre vagy rossz sorokra szórna. Az engedélyezett tengelyterhelés sem csökken. A nyomvonal-bővítő toldat ezenkívül jobb alátámasztást és stabilitást is biztosít a permetezőgépek számára. Két különböző bővítő toldat kapható; azok könnyen összeszerelhetők és gyorsan felszerelhetők. A teljes traktorszélességtől függően adott esetben további járművilágításra és figyelmeztető jelzésekre lehet szükség.
Nyomvonal-bővítő toldatok

 

Kiegészítő hidraulikaolaj-tartály
Nagy befogadóképességű kiegészítő hidraulikaolaj-tartályok biztosítják a hidraulikaolaj-mennyiség növelését olyan igényes műveletek esetén, mint nagyméretű pótkocsik billentése.
További hidraulika olajtartály

 

John Deere elülső függesztő szerkezet
A sokoldalúság fokozása céljából a teljesen integrált John Deere elülső függesztő szerkezet és az elülső erőleadó tengelycsonk szintén rendelkezésre áll és a szántóföldön felszerelhető a 6R, illetve a 6M sorozatú traktorokra. A John Deere katalógus A 3N sorozatú elülső függesztő szerkezet tökéletes megoldás pótsúlyok elhelyezésére és elülső munkaszerelékek működtetésére; jelentős 4000 kg teherbírással rendelkezik, miáltal alkalmas számos nehéz munkaszerelék használatára. Ezenkívül a John Deere elülső függesztő szerkezetet a következő készülékekkel együtt forgalmazzuk:
 • Reteszelőszerkezet a biztonságos szállítás és a biztonságos munkafeltételek érdekében
 • Áramláskorlátozó a cseppsebesség szabályozására hidraulikus úszó pozícióban
 • A csuklós rudak három pozícióba állíthatók (merev, úszó, lehajtott).
 • Csuklós rudak gyorscsatlakozós horgokkal
 • Vontatási pont
 • Hétpólusú pótkocsi csatlakozóaljzat
 • Három központi csuklós rúd pozíció
 • A felső központi csuklós rúd függőlegesen tárolható.
 • Ez kombinálható a John Deere elülső erőleadó tengelycsonkjával és teljesen kompatibilis a John Deere homlokrakodókkal.
 • Opcióként kapható: pl. támasz fűnyíró láncokhoz, burkolatvédő, akkumulátor, két további SCV csatoló
John Deere elülső függesztő szerkezet és elülső erőleadó tengelycsonk
John Deere elülső erőleadó tengelycsonk
Ha teljesen integrált John Deere elülső erőleadó tengelycsonk elektro-hidraulikusan kapcsolódik egy, a jobb oldali konzolonén vagy a CommandARM vezérlésen található kapcsolóhoz. A John Deere elülső erőleadó tengelycsonkja a következő paraméterekkel rendelkezik:
 • 1000 fordulat/perc, amikor is biztosított a tökéletes összhang az elülső és a hátsó erőleadó tengelycsonkok fordulatszámai között
 • A hat ékhoronnyal rendelkező erőleadó tengelycsonk 80 kW teljesítmény átvitelére képes.
 • A kimeneti erőleadó tengelycsonk forgás iránya az óramutató járásával ellentétes, a traktort szemből nézve.
 • Sima modulált összekapcsolódás a könnyű vagy nehéz munkaszerelékekkel
 • Az erőleadó tengelycsonk hidraulikus vezérlésű fékekkel rendelkezik a munkaszerelék túlpörgésének elkerülése érdekében.
 • Azt integrálták az iTEC kormányműbe/fordulást segítő rendszerbe.
 • A hajtótengely könnyű csatlakoztatása érdekében az erőleadó tengelycsonk 60°-os szögben elforgatható.
John Deere elülső függesztő szerkezet és elülső erőleadó tengelycsonk

VÉDELEM ÉS TÁROLÁS

Traktora és munkaeszközei nagy befektetést jelentenek. Ezért‘ olyan termékek széles skáláját kínáljuk, amelyek biztosítják az Ön és berendezése védelmét. Mindent megtalál nálunk, amire csak szüksége lehet a kockázatok csökkentésére és a hatékonyság növelésére.

Indításgátló
Az indításgátló elektronikus rendszer, amely megakadályozza a traktor illetéktelen beindítását és a jármű eltulajdonítását. Mindegyik készlet két-két indításgátló kulccsal rendelkezik. Engedély nélküli kulcs használata esetén a traktor leáll a beindítást követően és azzal nem lehet közlekedni.
Indításgátló

 

Zárható tanksapkák
Zárja le az üzemanyagtartályt vagy a sebességváltó olaj tartályát, hogy megakadályozza a vandalizmust és a folyadékok nagy kárral járó összekeveredését.
zárható tanksapka

 

Ajtózáró készlet
Minden egyes készlet tartalmaz ajtókilincset és a hozzávaló kulcsot. Nyerskulcsot külön rendelhet.
ajtózáró készletek

 

Forgatható első sárvédő toldatok
A forgatható első sárvédő toldatok nagyon jó kormányozhatóságot és nagyobb védelmet biztosítanak. Nagyobb kormányzási szögkitérés előnyeit élvezi, és így kisebb területen is dolgozik, kisebb kanyarok bevételével. Ehhez pedig egyúttal a hagyományos sárvédők kosz- és szennyvédése társul.
Forgatható első sárvédő toldatok

 

Hátsó sárvédő oldaltoldatok
Tartsa tisztán a fülkét és javítsa a kilátást a hátsó sárvédő oldaltoldataival, amelyek különböző méretekben kaphatók.
Oldaltoldatok hátsó sárvédőhöz

 

Biztonsági riasztás
A traktor körül tartózkodók biztonsága érdekében a kürt tolatásnál figyelmeztető hangot ad.
Tolatókürt

 

Akkumulátor lekapcsoló készlet
A kívülre szerelt akkumulátor lekapcsoló készlet ideális a szándékolatlan használat megakadályozására, továbbá az akkumulátor bekapcsolva hagyott monitorok vagy rádiók miatt lemerülésének elkerülésére.
Akkumulátor lekapcsoló készlet

 

Sárvédő dob üzemanyagtartályhoz
Especially recommended for tractors that operate in adverse conditions (e.g. scrub, woodland, land reclamation). Időtálló fémlemezből készült, és még több védelem érdekében az üzemanyag tartály alá szerelték fel.
Sárvédő dob üzemanyagtartályhoz

 

Szerszámosláda
Egészítse ki traktorát John Deere szerszámosládával, hogy szerszámai a szántóföldön is mindig kéznél legyenek. Azok erősek, tartósak, egyúttal pedig leegyszerűsítik és kényelmessé teszik szerszámai rendezését.
Szerszámosláda

 

Elülső szerszámosláda
Nagyon sok hely, két kivehető polc, továbbá innovatív konstrukciójú ajtó és fedél.
tároló rekesz

A FÜGGESZTŐ SZERKEZETEK KÜLÖNBÖZŐ MEGOLDÁSAI

Csatlakoztassa helyesen a csatlakozókat.

A munkaszerelékhez illő megfelelő függesztő szerkezet kiválasztásra komoly feladat. Szerencsére eredeti vonófejeink a John Deere előírásainak megfelelő minőségi anyagból készülnek és rendkívül megbízhatók. Szállítási műveletekhez rögzített, állítható magasságú, kézi vezérlésű, illetve automata vonófejek nagy választéka kapható.

Magasságilag állítható pótkocsi vonófejek
Automata pótkocsi vonófej 38 mm-es gömb csappal, extra széles változatban is kapható, pl. erősített vonórudakhoz, vagy tehergépjármű pótkocsikhoz.
Állítható magasságú pótkocsi vonófejek
  
Ezek az állítható magasságú golyós és piton fix vonófejek tökéletesek pótkocsis műveletekhez és számos más munkaeszközhöz is. Alacsony helyzetben optimális tapadást és haladási dinamikát biztosítanak a traktor pótkocsi kombinációnak. Állítható magasságú pótkocsi vonófejek
3 az 1-ben pótkocsi vonófej rendszer
A rendszerrel különböző vonófejtípusú pótkocsikat és munkaeszközöket tud használni. Öt pozíciós sínnel rendelkezik, amely a következő három funkciót teszi lehetővé:
3 az 1-ben vonófej-rendszer
 • Kézi, vagy automata, állítható magasságú pótkocsi vonófej
 • Vonógömb vagy piton fix vonóhorog (nem állítható magasságú), igény szerint egyszerre kézi és automata
 • Vonórúd, amennyiben a vonógömb vagy piton fix betétet leszerelik

Alacsony helyzetben a vonógömbök segítségével vontatmány vontatásához akár 4 tonna, piton fix betétekkel akár 3 tonna függőleges statikus terheléssel.

vonógömb betét Piton fix betét
Vonógömb betét Piton fix betét
Kényszerkormányzási rendszerek vonógömbökhöz
Kényszerkormányzást becsúsztatható sínes gömbös és állítható magasságú gömbös vonófejekhez kaphat: mind egyoldalasat mind pedig kétoldalasat. Így jobb- és bal oldalas kényszerkormányzással is használhassa a pótkocsikat.
Kényszerkormányzás rendszerek vonógömbökhöz

A kényszerkormányzási rendszerek előnyei:

 • Szűkebb fordulási sugarat tesz lehetővé többtengelyes pótkocsikkal
 • Kíméli a talajt
 • Csökkenti a gumiabroncsok kopását
 • Növeli a kezelői kényelmet – mivel ’nincs szükség a kormányzott tengelyek rögzítésére tolatás, vagy nagy sebességű közúti vonulás során, mivel a pótkocsi kerekei mindig a fordulási sugárnak megfelelően állnak be.

Ön azért választotta a John Deere terméket, mert a legjobbat akarta. Amikor tehát a gép szervizelésére kerül sor, akkor az egyedüli ésszerű megoldás az eredeti karbantartási alkatrészek és kenőanyagok használata, amelyeket a John Deere tervezett és engedélyezett.

Traktorok karbantartása

Összes kibontásaÖsszes bezárása

SZŰRŐK

A szűrők a hatékony teljesítmény legfontosabb feltétele. Mivel speciálisan a mi motorjainkkal való együttműködésre terveztük őket, ezért határozottan ajánlott mindig kizárólag eredeti John Deere szűrőket használni. Az olaj-, üzemanyag- és légszűrők megakadályozzák, hogy káros részecskék jussanak a motorba, ezzel együtt pedig az üzemanyag fogyasztást is csökkentik. A szennyezett szűrők akár 5%-kal is képesek növelni az üzemanyagfogyasztást szűrőnként, ezért fontos, hogy a szűrőket azonnal cseréljék, amint elérték az élettartamuk végét.

KERESSE MEG A MEGFELELŐ SZŰRŐKET AZ ÖN TRAKTORA SZÁMÁRA – A SZŰRŐK ÁTTEKINTÉSE

KENŐANYAGOK, HŰTŐFOLYADÉKOK ÉS GÉPZSÍROK

Az általunk kínált összes kenőanyag a John Deere szakmérnökeinek fejlesztése, amelyek ugyanakkor ideális optimalizálással rendelkeznek a nehéz üzemi követelményeknek való megfelelés céljából. Termékeink nemcsak javítják a traktorok teljesítményét, de védik is azokat a kopástól, így befektetése számára hosszabb élettartamot garantálva. A szerviz-, ill. csereciklusok meghosszabbításával kenőanyagaink segítségével Ön csökkentheti a karbantartási költségeket is.

 1. Hidraulika- és sebességváltó olaj
 2. Hajtóműolaj
 3. Kenőzsírok
 4. Hűtőfolyadék
 5. A motorolajat

A Plus-50 II korszerű motorolaj, amelyet az olajcsere-időközök meghosszabbítására terveztek; az meghosszabbítja a motor élettartamát, továbbá fokozott teljesítményt és védelmet biztosít a  dízelmotorokban, beleértve az alacsony károsanyag-kibocsátású motorokat is (III B/IV fokozat).

A Hy-Gard univerzális traktor sebességváltó olaj (UTTO). Speciális összetétele biztosítja mind a John Deere sebességváltók, mind pedig a nedves tengelykapcsolók, a nedves fékek és a hidraulikus rendszerek védelmét. A Hy-Gard olajat intenzív tesztelésnek vetették alá mind a fejlesztés során, mind pedig azt követően, hogy annak paraméterei meghaladják a JDM J20 C szabvány szerinti minimális értékeket.

A Cool-gard II ideális hűtőfolyadék, amely mind nyári, mint pedig téli körülmények között megfelelő védelmet biztosít a korrózióval és a lerakódásokkal szemben. 6 éven vagy 6000 üzemórán keresztül garantálja a hűtőrendszer védelmét.

Védje berendezéseit védje – befektetéseit eredeti John Deere kenőanyagokkal.

TUDJON MEG TÖBBET A KENŐANYAGOKRÓL, A HŰTŐFOLYADÉKOKRÓL ÉS A KENŐZSÍROKRÓL

AKKUMULÁTOROK

John Deere. Az eredeti alkatrészeket nem véletlenül javasoljuk.

Tisztában vagyunk vele, hogy az Ön akkumulátorai keményen dolgoznak, és nagy igénybevételt is el kell viselniük. Ez az’oka annak, hogy a John Deere akkumulátorok rendkívül szigorú szabványok szerint készülnek és kemény teszteken ellenőrizzük a teljesítményüket, amelyek a gépek által támasztott követelményeken alapulnak.

StrongBox akkumulátorok– – A csúcstechnológia megfelel a speciális alkalmazások által támasztott követeményeknek.

Ha minőséget, teljesítményt és megbízhatóságot szeretne, különösen szélsőséges körülmények között durva terepen, a StrongBox akkumulátorok ideálisak. Bizonyítottan jobb teljesítményt nyújtanak, csúcsminőségű anyagok felhasználásával és a legmodernebb technológia alkalmazásával készülnek nagy igénybevételhez.

Miért jobb egy JD akkumulátor

 • Megfelelnek a John Deere előírásainak és minőségi szabványainak.
 • Biztos indítás, még extrém időjárási körülmények között is
 • Rendkívüli rezgésállóság
 • Nagy kapacitás, használaton kívül is sokkal tovább megtartja töltöttségi szintjét
 • Jobb energialeadás

TUDJON MEG TÖBBET AZ AKUMLÁTOROKRÓL

FESTÉKEK ÉS VEGYSZEREK

A szép külső még nem minden, azonban minél gondosabban ápolja John Deere berendezését, az annál jobban megőrzi az értékét. Törlőktől és tisztító permetszóróktól kezdve, univerzális hígítókon és festékeken át, ápoló termékek teljes választékát kínáljuk, hogy az Ön John Deereje is úgy nézzen ki és úgy működjön, mint újkorában.

Még a festékeink is keményen dolgoznak

Felfrissítené vagy lefestené John Deerejét? Senki nem kever olyan zöldet és olyan sárgát, mint mi– – mert csak a John Deere festékek készülnek a mi eredeti receptünk alapján. A tökéletes szín eléréséhez ragaszkodjon az eredeti John Deere festékekhez. Minden más csupán zöld. Vagy sárga.