Kétkerékhajtású H219

Tulajdonságok

Összes kibontásaÖsszes összecsukása

Max. behordási átmérő: 750 mm

H219 betakarítógép-fej

A H219 egy új betakarítógép-fej, amelyet nagy méretű fák betakarítására szolgáló betakarítógépekhez és lánctalpas tehergépkocsikhoz terveztek. A kétkerékhajtású H219 kétfokozatú adagolómotorokkal rendelkezik. A behordóerő és a fordulatszám a fa méretének megfelelően van optimalizálva. A kivágott fatörzs fogása szoros, a gallyazás hatékony és a görbe fák kezelése akadálymentesen történik. Opcióként új, továbbfejlesztett felső fűrész kapható.

  • Max. behordási átmérő: 750 mm
  • Max. behordási sebesség 4,5 – 6,0 m/s
  • Súly rotor és összekötő nélkül 1930 kg
  • SuperCut 100S fűrészegység

A H219 kiválóan teljesít az eukaliptuszkéregtelenítő alkalmazásokban is, kéregtelenítő berendezésekkel. A kéregtelenítés minősége és a termelékenység kiváló.

A hosszmérés nagyon pontos

A hosszmérés nagyon pontos az új hosszmérő karral rendelkező új mérőeszköznek köszönhetően. Kevesebb idő szükséges a hosszmérés visszaállításához a feldolgozóalkalmazásban az opcionális lézerszenzorral (végkeresés) végzett automatikus hosszmérés visszaállításnak köszönhetően. Az új hosszmérő kar növeli a tartósságot, a mérési pontosságot és a szervizelhetőséget. Új opcionális mérőkerék áll rendelkezésre a vastag kéreggel végzett munkákhoz. Az opcionális keményfa behordóhengerek javítják a behordófogást a keményfákkal és a tengerparti fenyőkkel kapcsolatos alkalmazásokban. A tömlők és a munkahengerek jobb védelme érdekében a hosszmérő kar körüli, valamint a váz felső részén lévő védőburkolaton is javítottunk.

Egyszerű karbantartás

A könnyebb karbantartás érdekében az új szelepfedél úgy van kialakítva, hogy könnyen nyitható és zárható legyen, ami gyors hozzáférést biztosít a fő szelephez. A behordómotor tömlőcsatlakozói a szelepfedélen kívül vannak elhelyezve. A behordómotor tömlője és a tömlővédők fejlettebbek.

A SuperCut 100S fűrészegység új láncfeszítő egységgel rendelkezik, amely automatikus láncfeszítést és a fűrészrúd mechanikus rögzítését, ez pedig segít a fűrészlánc helyén tartásában. Rókafarkú fűrészlapok használatát is lehetővé teszi. Ezek a funkciók összességében segítenek a fűrészlánc helyen tartásában, és a továbbfejlesztett fűrészlánc kioldása megkönnyíti a lánc cseréjét a kezelő számára.