TimberManager

TimberManager

Soha ne veszítse szem elől az erdőt.

A TimberManager segít a vállalkozás tulajdonosának megtekinteni a munkaterületet. A TimberManager jól láthatóan mutatja a munka előrehaladását köbméterben és százalékban. A kirakodási területen lévő fa mennyiségére vonatkozó pontos információk megkönnyítik a szállítás megtervezését, és javítják a teljes szállítási folyamatot.

TimberManager.deere.com

Gépdokumentáció a TimberManagerben

TimberManager-jelentés

Erdő egy szemben

Érdekli a jövedelmezőség?

A TimberManager-jelentésből fontos információkat tudhat meg a gépei működéséről. A jelentés pontosan leírja, hogy mennyire hatékonyak a gépei. Ezen információk segítségével meghozhatja a vállalkozása számára szükséges döntéseket.

ikonok

A TimberManager-jelentés fő mérőszámai

  • üzemórák száma
  • köbméter összesen
  • átlagos rönkméret
  • rönkök összesen
  • köbméter/óra
  • rönkök száma óránként
  • átlagos üzemanyag-fogyasztás liter/óra értékben
  • üzemanyag-fogyasztás liter/köbméter értékben
  • teljes üzemanyag-fogyasztás (fakihordók)
  • motor alapjárati ideje
Erdő felülről nézve

A munkaterület indítása

A munkaterület elindítását és a célhelyek kialakítását követően a vállalkozó valós időben figyelheti az összes aktív munkaterületen történő előrehaladást.

TimberManager mobiltelefonos nézet

A munkaterület előrehaladása

A vállalkozó valós idejű információkkal rendelkezik a munka előrehaladásáról és a munka befejezésének becsléséről. Az üzenőfalon keresztül könnyen tartható közvetlen kapcsolat a munkaterülettel.

TimberMatic Maps

TimberMatic maps iconA TimberMatic Maps valós idejű termelési nézetet biztosít a gépkezelők számára a fakitermelési helyszínhez. A betakarítógép érzékelői által gyűjtött adatokat és a kivágott fa pontos GPS-alapú helyét a rendszer automatikusan továbbítja a betakarítógépből a TimberMatic Maps alkalmazáshoz a fakihordó általi használatra. A gépek közötti adatok egy felhőszolgáltatáson keresztül frissülnek, és az ugyanazon a munkaterületen dolgozó összes kezelő láthatja az összes fafajt és választékot a vezetési útvonalakkal együtt, egészen az egyes rönkökig..

A rendszer először listázza az aktív gépeket, és innen böngészhet az egyes gépek részletes adatai között. A betakarítógépek tartalmazzák a gyárilag felszerelt betakarítógép-fej dokumentációját is.

A nyelv közvetlenül kiválasztható a felhasználói felületen, és az összes támogatott nyelvi változat elérhető. 

Gépek listája

Mindig a legújabb verziók

A gép teljes körű dokumentációja – használati utasítások, kapcsolási rajzok és egyéb segédanyagok – a gépen kívül számítógépen vagy táblagépen is megtalálható. A TimberManager főmenüjében található egy hivatkozás a dokumentációra, vagy közvetlenül bejelentkezhet itt: manualportal.deere.com. A bejelentkezéshez MyJohnDeere felhasználói azonosító szükséges.

A rendszer használata rendkívül egyszerű. Gyorsan megtalálhatja a válaszokat például a napi karbantartással kapcsolatos kérdésekre a gépspecifikus dokumentációból.

A rendszer díjmentes minden ügyfél számára, aki MyJohnDeere szervezettel és aktív gépekkel rendelkezik. A webalapú rendszer pedig mindig naprakész.