Erdészeti gépek

A John Deere erdészeti gépek az erdőben dolgoznak
Az IBC 3.0 több automatizált funkciót ad a forwardereknek

Az IBC 3.0 több automatizált funkciót ad a forwardereknek

Az IBC 3.0 segítségével a daru egy gombnyomással automatikusan abba a helyzetbe kerül, ahonnan a kanál az előző terhet felvette – a rönkök be- és kirakodása esetében is. A daru egy gombnyomással automatikusan szállítási helyzetbe is mozgatható.

Helyszíntervező eszköz

Erdészeti gépek gémei egy sorban

Erőteljes XE-toldat

Az XE-toldat egy szimpla toldat és egy külső tömlővel ellátott emelőgém a CF5, CF7 és CF7S 8,5 m-es gémekhez a kis és közepes méretű fakihordókon. 

A forgó és szintező fülke növeli az ergonómiát

A forgó és szintező fülke ergonomikus munkakörnyezetet biztosít

A fülke a munkaterület felé néz, és az automatikus szintezési funkció lehetővé teszi a kezelő számára, hogy egyenesen üljön, még akkor is, ha a gép egyenetlen terepen van.

Gépek listája

Gépdokumentáció a TimberManagerben

A gép teljes körű dokumentációja – használati utasítások, kapcsolási rajzok és egyéb segédanyagok – a gépen kívül számítógépen vagy táblagépen is megtalálható. A bejelentkezéshez MyJohnDeere felhasználói azonosító szükséges.

 

A TimberMatic Maps programban található helyszíntervező eszköz segít a TimberManagerben létrehozott fakitermelési tervek használatát. Ha nincs kész terv, akkor az közvetlenül létrehozható a TimberMatic Maps programban is, és a helyszíntervező eszköz részletes útmutatást ad. 

Helyszíntervezés
Helyszíntervezés