Forgó és szintező fülke

Forgó és szintező fülke

A John Deere erdészeti gépek fülkéi vitathatatlan éllovasai az ágazatnak

A forgó és szintező fülke növeli a munka hatékonyságát és javítja az ergonómiát. Az automatikus szintezési funkció lehetővé teszi a kezelő számára, hogy egyenesen üljön, még akkor is, ha a gép egyenetlen terepen van. A gém és a fülke külön vázszakaszokra vannak felszerelve, ami hatékonyan csökkenti a fülkén a rázkódásokat a tuskók kezelésekor, növelve a vezető kényelmét.

Ügyfeleink több száz millió órán keresztül dolgoztak forgó és szintező kabinokban. A gépek forgó és szintező vagy rögzített fülkével egyaránt rendelhetők. Válassza ki a fakitermelési műveleteihez legjobban használható funkciókat.

A fülke a munkaterület felé néz

A forgó és szintező fülke követi gém fordulásait és jó kilátást biztosít a kezelőnek a munkaterületre, a fakitermelés helyszínére és a kerekekre. A munkavégzés zökkenőmentes, mivel a fülke a munkatervezés és a kezelő kilátása szempontjából optimális irányba fordítható a gép leállítása nélkül.

A fülke 290 fokban elfordul

A forgó fülke kiváló kilátást biztosít a gépkezelő számára a teljes munkaterületre, a külső kerettagra és a fakitermelés helyszínére. A gép akkor is vezethető, ha a fülke oldalra fordul.

A kényelem termelékenységi tényező

A forgó és szintező fülke növeli a munka hatékonyságát és javítja az ergonómiát. Az automatikus szintezési funkció lehetővé teszi a kezelő számára, hogy egyenesen üljön, még akkor is, ha a gép egyenetlen terepen van.

A fülke szintezése növeli a munkavégzés kényelmét

A fülke szintezése növeli a munkavégzés kényelmét

A betakarítógépeken a fülke egy külön vázra van felszerelve, ami hatékonyan csökkenti a fülkén a rázkódásokat a tuskók kezelésekor.

 

A fülke forgási és szintezési beállításaiban számos egyedi beállítási lehetőség van, így ezeket a funkciókat minden kezelő tetszés szerint használhatja.

Egyedi beállítási lehetőségek

HeadingIcon

John Deere metsäkoneen ohjaamo

A kezelő akkor is egyenesen ül, ha a gép egyenetlen terepen van. Ha különböző irányokban dolgozik, a fülke elfordítható, hogy a munkaterület felé nézzen.

A fülke a munkaterület felé néz

HeadingIcon

John Deere kääntyvä ohjaamo

A forgó és szintező fülke segít a kezelőnek a megfelelő munkahelyzet fenntartásában, hogy megelőzze a hátát és a vállát érintő izomfeszültséget.

Javítja az ergonómiát

HeadingIcon

John Deere metsäkoneen ohjaamo

John Deere forgó és szintező fülke

Tekintse meg a videót

A videó bemutatja, hogy a forgó és szintező fülke hogyan könnyíti meg az erdészeti gépek kezelőinek munkáját, javítva az ergonómiát.