John Deere fakihordó és némi fa

A rendszer be- és kikapcsolása gombnyomással történik.

Az intelligens gémvezérlés lágyan csillapítja a munkahenger végének mozgását, és megállítja az erős, ütésszerű terheléseket a végállásokban, ami simább működést és a gém tartósságának növelését is lehetővé teszi.

John Deere 910G és némi fa

Pontos információ

A gépek közötti adatok egy felhőszolgáltatáson keresztül frissülnek, és az ugyanazon a munkaterületen dolgozó összes kezelő láthatja az összes fafajt és választékot a vezetési útvonalakkal együtt. A bérvállalkozó valós idejű információkkal rendelkezik a munka előrehaladásáról és a munka befejezésének becsléséről.

John Deere 910G az erdőben

Ergonomikus munkahely

A szintező és forgó fülke segít a kezelőnek a megfelelő munkahelyzet fenntartásában, hogy megelőzze a hátát és a vállát érintő izomfeszültséget. A kezelő egyenesen ülhet még egyenetlen terepen is, és a fülke minden irányban elforgatható, hogy a munkaterület felé nézzen.  

Kilátás az erdőre egy John Deere erdészeti gépből

Zavartalan rálátás

A RENCRAFT®-polikarbonát kiváló minőségű anyag, amely kiváló optikai minőséggel rendelkezik a gyártási folyamatnak köszönhetően. A kilátás nem torzul, még oldalra nézve sem. A szuperkemény bevonatnak köszönhetően a polikarbonát kopásállósága majdnem olyan, mint az üvegé. Az ablaktörlő lapátok nem karcolják meg könnyen, és a tisztítószertűrése is jó. Az új ablakok is vastagabbak a korábbinál, így a hangszigetelés is javul. 

John Deere 910G

A rendszer beállítja a motor fordulatszámát

Az adaptív hajtáslánc-vezérlés egyedülálló alapfunkció a G-sorozatú erdészeti gépekben. Ez a vezérlőrendszer javítja a gépek vezethetőségét és termelékenységét. A kezelő kiválasztja a kívánt haladási üzemmódot (Eco, Normal, Power) az üzemeltetési körülményekhez, és a rendszer automatikusan beállítja a motor fordulatszámát, amely megfelel a motorterhelésnek, és a haladási sebességet állandó értéken tartja a nagy terhelések alatt is. A magas motorfordulatszám csak szükség esetén használatos, csökkentve a zajszintet és az üzemanyag-fogyasztást. A hajtáslánc-vezérlés biztosítja, hogy a dízelmotor egyenletesen járjon, és a rendelkezésre álló maximális vonóerőt hatékonyan használja a nagy terheléssel járó helyzetekben.