Section ControlMezőgazdasági Menedzsment Megoldások (AMS)

  • Kisebb anyagköltségek
  • Csökkentett terménykárosítás és környezetterhelés
  • Automatikusan kapcsolja be/ki a szakaszokat az átfedések elkerülése érdekében az egyes fogások között és a táblavégi fordulókban
  • Egyforma sortávolságot és egyenletes növekedési feltételeket biztosít különösen a táblaszéleken
PLACEHOLDER ALT TEXT

Nincs több átfedés, nincs több hulladék

A John Deere automata szakaszvezérlés az egyes munkagép szakaszokat a szántóföld meghatározott pontjain automatikusan be- és kikapcsolja. A rendszer kompatibilis az összes automatikus szakaszvezérlést támogató John Deere munkagéppel, valamint más gyártmányú munkagépek kompatibilis AEF ISOBUS Task Controller szakaszvezérlésével (TC-SC).

A szántóföldi átfedések és a kihagyások csökkentésével a John Deere automata szakaszvezérlés lehetővé teszi, hogy pontosan a megfelelő mennyiségű műtrágya, vetőmag és vegyszer kerüljön kijuttatásra – ott, ahol arra szükség van. Ennek eredményeként csökkennek az anyagköltségek, növekedik a hatékonyság, miközben minimálisra csökken a terménykárosodás és a környezetterhelés. A túlzott vegyszer- és vetőmag-felhasználás elkerülésével a John Deere automata szakaszvezérlés egyúttal a növényzet lehető legjobb növekedési feltételeinek megteremtését is elősegíti.