StarFire 6000 vevő és jelekMezőgazdasági Menedzsment Megoldások (AMS)

  • SF1, GLONASS és dőléskompenzációs modul (TCM) alapkivitelben
  •  Háromszoros StarFire iTC pontosság
  • 9 hónapos szezonon belüli ismételhetőség
  • RTK Extend jeltartás - 14 napos
HELYKITÖLTŐ ALTERNATÍV SZÖVEG

Állítsa növekedési pályára a vállalkozását

A John Deere precíziós gazdálkodási megoldásai az új StarFire 6000 antennával kezdődnek. Új dinamikus dizájn, lopásgátló berendezés, jobb szervizelhetőség, és ami a legfontosabb, megnövelt jeltartomány jellemzi. Ennek köszönhetően Ön gyorsabban készen állhat a szántóföldi munkára, továbbá nagyobb pontossággal és még jobb jelstabilitással dolgozhat.  

A StarFire 6000 antenna akár 3 - korrekciós jelet sugárzó - műholdat is képes befogni párhuzamosan. Így a legjobb korrekciós jelet és jellefedettséget nyújtja, ami a korábbi antenna generációkhoz képest 3-szor jobb jelerősséget biztosít. Mindig aktívan a legjobb jelet választja, és ha a körülmények megváltoznak, 80%-kal gyorsabban képes átváltani a legjobb geostacionárius műholdra.

HELYKITÖLTŐ ALTERNATÍV SZÖVEG

Szezonon belüli ismételhetőség

A navigációs nyomvonalak elcsúszása már a múlté. Az SF3 9 hónapos szezonon belüli ismételhetőséget biztosít. Így Ön ugyanazokat a navigációs nyomvonalakat használhatja több feladat során is a termelési szezonban, ami lehetővé teszi a vetőmagok és a tápanyagok precíz kijuttatását a nyomvonalak elcsúszása, vagy a parcellahatárok újratérképezése nélkül.

HELYKITÖLTŐ ALTERNATÍV SZÖVEG

Jobb SF1 jel

Az alapszintű korrekciós jel most még jobb lett. Ön +/- 15 cm-es pontosságot élvezhet az egymás melletti fogásokban a korábbi +/- 23 cm helyett. Ingyenes, és a GLONASS műholdakat is magába foglalja.

HELYKITÖLTŐ ALTERNATÍV SZÖVEG

Teljesen új szint: SF3 jel

A legújabb SF3 jel az egymás melletti fogásokban+/- 3 cm-es rendkívüli pontosságot tesz lehetővé, továbbá 9 hónapos szezonon belüli ismételhetőséget biztosít. Sőt: a jelbefogási idő akár 4-szer gyorsabb, mint az SF2 esetében! Így Ön több időt tud munkavégzéssel tölteni a szántóföldön a helyett, hogy a táblaszélen várakozna, vagy megelégedne a gyengébb minőséggel.