StarFire 7000 vevő és jelekPrecíziós gazdálkodási technológia

  • Továbbfejlesztett billenés kompenzáló modul (TCM)
  • Több konstellációs (GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou)
  • SF1: +/- 15 cm-es pontosság
  • SF-RTK: +/- 2,5 cm-es pontosság és 5 éves ismételhetőség
  • RTK: Bázisállomás vagy Mobil RTK, RTK Extend kiterjesztéssel – 14 nap

Emelje a következő szintre vállalkozását

A John Deere precíziós gazdálkodási megoldásai az új, integrált vagy univerzális StarFire™ 7000 vevővel kezdődnek. A StarFire™ 7000 vevő nagyobb mértékű pontosságot, rövidebb jelbefogási időt, valamint 5 éves szezonok közötti ismételhetőséget kínál. Ez kevesebb hardvert és gyorsabb árnyékolás utáni helyreállást jelent, valamint magabiztosságot arra vonatkozóan, hogy nem fognak elmozdulni évről évre a navigációs nyomvonalak és a határvonalak. Mivel a pontosság és az ismételhetőség továbbra is fontos szerepet tölt be a növények közötti pontosság elérésének szempontjából, a StarFire™ 7000 továbbfejlesztett TCM kalibráció funkciót kínál. Az egyre több elérhető pótalkatrésznek köszönhetően a StarFire™ vevő fenntartható és gazdaságos szervizelhetőséget biztosít.

SF7000 R2G034051

Jobb SF1 jelminőség

Az SF7000™ vevővel ismét javítottuk belépő szintű SF1 jelünket. A négy műhold-konstellációból (GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo) származó jelekkel kompatibilis StarFire™ 7000 vevő több műholdat lát az égen. Így kevésbé érintik az árnyékolási események. Ön profitálhat a jól ismert +/-15 cm-es csatlakozási pontosságból.

SF7000 R2G034330

A valaha volt legjobb szint: Az SF-RTK jel

Az új SF-RTK korrekciós jel javított, +/-2,5 cm-es csatlakozási pontosságot biztosít, akár 3-szor gyorsabb jelbefogási idővel, mint a vevők előző, SF3-at használó generációja. A szántóföldre érkezés után gyorsabban megkezdheti a munkát. Az SF-RTK 100%-kal javított lefedést biztosít, ami jelentősen csökkenti az árnyékolási hatásokat.

Bár az SF-RTK korrekciós jel műholdon keresztül érkezik, 5 évig garantált szezonok közötti ismételhetőséget biztosít, így Ön ugyanazokat a nyomvonalakat használhatja több feladat során, nem csupán az egész szezonban, hanem öt teljes éven át, ami lehetővé teszi a vetőmagok és a tápanyagok precíz kijuttatását a nyomvonalak elcsúszása, vagy a parcellahatárok újratérképezése nélkül.

SF7000 R2G030268

Bázisállomás RTK és Mobil RTK

Az SF-RTK mellett a StarFire™7000 vevő továbbra is kompatibilis a jól ismert RTK bázisállomással és a John Deere által kínált LTE RTK modemmel.

SF7000 R2G024563

Fokozott lopásvédelem

A biztonsági PIN-kód és a reteszkészlet formájában két lopás elleni funkciót kínálunk a StarFire™ 7000 vevőkhöz.

A PIN-kódos védelemnek köszönhetően a farmerek és a bérvállalkozók engedélyezhetik a biztonsági PIN-kód funkciót, és beállíthatnak egy egyedi négyjegyű PIN-kódot a készülék zárolásának feloldásához, a mobileszközökhöz hasonlóan. Ha engedélyezve van ez a kód, akkor kizárólag a megadott PIN-kóddal rendelkező felhasználók férhetnek hozzá a készülékhez, amikor az be van kapcsolva.

A StarFire™ 7000 Universal vevőt továbbá mechanikus reteszkészlettel is el lehet látni, amely megakadályozza a vevő jogosulatlan leszerelését a gépről.