MachineSyncMezőgazdasági Menedzsment Megoldások (AMS)

  • Egyszerű menet közbeni ürítés a termelékenység maximalizálásához
  • Elsőbbségi kirakodás és kevesebb kezelő stressz
  • A hatékonyság és a termelékenység növelése a többféle feladatot és több gépet igénylő munkáknál
  • Megkönnyíti 2 vagy több gép összehangolását ugyanazon a szántóföldön
HELYKITÖLTŐ ALTERNATÍV SZÖVEG

Összehangolt munkavégzés

A MachineSync gépszinkronizálás lehetővé teszi a lefedettségi térkép és navigációs nyomvonal megosztást az ugyanazon parcellán dolgozó gépek között. Akár a John Deere gépkommunikációs rádióval vagy most már akár a JDLink MTG-n keresztül is. Ez azt jelenti, hogy mindenki, aki az adott szántóföldön dolgozik, könnyen azonosíthatja a befejezett területrészeket, míg az automatikus szakaszvezérlés automatikusan elkerüli a felülkezelést permetezés, műtrágyaszórás vagy vetés során. A navigációs nyomvonalak megosztása biztosítja, hogy az összes gép nyomvonala pontosan illeszkedjen.

A legsürgősebb ürítések először

A legsürgősebb ürítések először

A parcella szélén várakozó traktor kezelője a fedélzeti monitorán látja az összes ott dolgozó kombájn és traktor vagy tehergépkocsi pontos helyét és telítettségi szintjét.

A járművek mozgásának szinkronizálása

A járművek mozgásának szinkronizálása

A MachineSync gépszinkronizálás következő szintje lehetővé teszi a sebesség és a kormányzás GPS alapú szinkronizálását a kombájn és a traktor vagy terményszállító jármű között az aratás közbeni ürítés során. Ez biztosítja a szállítójármű egyenletes, veszteség nélküli feltöltését, és csökkenti a gépek összeütközésének kockázatát, különösen rossz látási viszonyok mellett is. Emellett pedig olyan fontos logisztikai információkat nyújt, mint pl. a magtartály töltöttségi szintje vagy a kombájn pozíciója. A gépkezelők pontosabb információk alapján választhatják ki a következő géphez vezető legrövidebb útvonalat.